Med mindre end en måned til årets Bøf og Blowjob-dag, så er der som kvinde nogle tanker, du bør gøre dig, hvis du vil give din kæreste en dag, som han vil huske længe. For der er nogle ting, som du kan sørge for, er parat, når I skal fejre den efterhånden velkendte mærkedag hos mange danske par. Det hele startede tilbage i 2002, hvor en radiovært i Boston mente, at mændene også skulle have en dag til ære for dem. Det er nemlig blevet sådan, at den årlige Valentines Day er blevet en dag for kvinderne mere end for begge parter i parforholdet. I 2010 blev Bøf og Blowjob-dag bragt til Danmark efter Go’ morgen Danmark tog det op på landsdækkende TV, og i dag er der mange yngre par, der har valgt at gøre det til en årlig tradition. Derfor er det også kvindens ansvar at sørge for lidt ekstra.

Den gode vin

Selvfølgelig er der ingen bøf uden en god flaske rødvin, og du kan passende finde en god flaske vin til d. 14. marts på nettet. På den måde slipper du for at skulle ud i samtlige butikker og høre fra forskellige i butikken om, hvilken vin, de mener, er den bedste. Her får du vine, der er særligt udvalgt og med god ekspertise kan du få svar på eventuelle spørgsmål om din vin. Se det også som en mulighed for selv at få lidt indflydelse på dagens menu.

Du kan også vælge, om I skal have noget, der er lidt stærkere. For på mange hjemmesider er det muligt ikke bare at bestille vin, men også forskellige former for spiritus. På den måde kan du slå to fluer med et smæk, og få det hele leveret lige til døren.

Det pæne undertøj

Du kan faktisk også selv få noget ekstra ud af dagen ved at unde dig selv et nyt sæt undertøj i dagens anledning. Det er nemlig med at gøre noget ud af det, hvis du virkelig vil charme for din kæreste, og hvad er bedre end et flot sæt undertøj. Han vil helt sikkert bemærke, at du har noget andet på, end hvad du plejer og det vil i dén grad gøre hans dag lidt bedre. Du kan også overveje at købe et sæt i rød, da farven også har en indvirkning på, hvordan han opfatter dig i undertøjet. Denne farve har nemlig en tendens til at virke en smule mere sexet, hvis den passer godt til din hårfarve og hudfarve.

Sexlegetøjet

Selvom det måske lyder fremmed for dig, så er der faktisk mange, der gør brug af sexlegetøj, når de har sex. Også selvom d. 14. marts handler om bøffer og blowjob, så kommer der sikkert også et efterspil, og derfor er det godt at have udstyret i orden. Måske det er på tide, at I prøver kræfter med forskellige former for sexlegetøj, der kan give jeres sexliv et opsving uden lige. Først og fremmest er en penisring en god investering, hvis du vil give ham et blowjob udover det sædvanlige efter I har nydt et par gode bøffer.

Samtidig kan det også være en god idé at erhverve sig en dildo, der i sidste ende kommer dig til gode under sex. Måske det virker underligt, nu hvor det er din kærestes dag, men faktisk tænder mange mænd på at gøre brug af forskellige stykker sexlegetøj under sex. Vil du gå mindre drastisk til værks, så er håndjern en klassiker hos de fleste, og du kan passende bruge det på ham, når du giver ham et blowjob. Det er frækt bondage kan man godt sige.