Rigtig mange danskere forbinder sexlegetøj – såsom dildoer og vibratorer – med noget, singler bruger på egen hånd. Men sexlegetøj kan i virkeligheden bruges på mange forskellige måder, og i langt de fleste tilfælde vil det rent faktisk styrke parforholdet at introducere nye, spændende elementer.

Læs denne guide og find ud af, hvad I som par kan bruge sexlegetøj til, og hvorfor det kan komme jer til gavn at ryste lidt op blandt de vante ramme. Så længe I begge har et åbent og fordomsfrit sind, vil der ikke opstå hverken pinlige eller ubehagelige situationer. Husk på: Sexlegetøj er snarere reglen end undtagelsen i dag.

Sexlegetøj kan bruges af alle

Sexlegetøj har i lang tid været forbeholdt de personer, der skulle klare skærene selv. Uden en partner kan det blive svært at tilfredsstille sine behov, men med forskellige redskaber bliver singlelivet hurtigt en del mere interessant. Men sexlegetøj er i virkeligheden skabt til at blive brugt af alle – både enlige, kvinder, mænd, par og alt det imellem.

Hvis du klikker ind på én af de mere populære webshops som Intens Living, vil du hurtigt opdage, at der findes et hav af forskellige typer sexlegetøj, du kan gå på opdagelse i. Meget af det er designet til også at kunne blive brugt af par, og ideen er, at det skal hjælpe begge partner med at opnå større nydelse. Noget af det skal bruges af den ene part, noget af den anden, og noget af det skal bruges af begge på samme tid.

Gør det mere spændende i sengen

Kort fortalt er sexlegetøj skabt til at gøre livet en anelse mere spændende. Mange par fører et traditionelt sexliv i de første par år af deres forhold, hvor de ofte har nok i sig selv. Men som en helt naturlig udvikling opstår der rutiner og gentagelser, og dermed kan spændingen stille og roligt ebbe ud. Derfor vælger mange par at introducere sexlegetøj i sengen, så erotikken og lysten bevares.

Hvis I overvejer at kaste jer ud i den store verden af sexlegetøj, skal I sætte jer ned og have en åben og fordomsfri samtale. Find ud af hvad I har lyst til – og hvad I IKKE har lyst til. Undersøg markedet og mærk efter, hvad der pirrer jer. Og kast jer så bare ud i det; bestil nogle diskrete pakker over internettet, prøv det af, og gør jeres tid under dynerne en del mere spændende.