Sexlegetøj er for alvor blevet en gæst i soveværelset hos mange danskere, og et af de mest populære produkter til et sjovere sexliv er penisringe. En penisring ser måske uskyldig ud på overfladen, men faktisk er den lille “simple” ring et helt fantastisk stykke legetøj, der både kan bruges sammen med en partner for at pifte sexlivet op, men som også kan bruges solo.

Her i indlægget får du overblikket over penisringe fra A-Z, så du får svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Så er du i tvivl om, hvordan man bruger en penis ring, eller hvad den helt præcis gør, skal du læse med her.

Hvad er en penisring?

En penisring er et sexlegetøj til penis, der er formet som en ring, der placeres nederst på skaftet. De kan se ud på mange forskellige måder og komme i flere forskellige materialer. Nogle er geniale til at bruge sammen med en partner, og andre er føles også fantastisk at bruge alene med klør 5.

Det vigtigste at vide om penisringe er, at de ikke kun er til dem, der har problemer med, at luften går af ballonen, selvom penisringen bestemt kan hjælpe med at holde gejsten oppe (bogstavelig talt). Alle kan nemlig eksperimentere med sexlegetøjet og få endnu sjovere og frækkere oplevelser under lagnerne.

Hvad gør en penisring?

Måske har du allerede gættet det, men dét, der sker, når du bruger en penis ring, er, at ringen strammer ved roden af penis, hvilket gør, at blodet har sværere ved at strømme ud af penis igen.

Det har en masse fordele for både dig og en partner:

  • Du får en hårdere erektion
  • Du holder længere
  • Du får en større erektion
  • Du og din partner vil mærke mere

Hvordan bruger man en penisring?

Der findes mange forskellige slags penisringe derude – både ift. størrelsen, materialet og virkningen. Men fælles for dem alle er, at de skal skal sidde så tæt ved roden af penis som muligt. Nogle kan godt lide at sætte ringen på inden de får erektion, mens andre venter til penis er hård. Det bestemmer du helt selv. Men brug gerne en glidecreme, hvis du synes det er svært at få penis ringen sat på.

Ringen skal stramme en smule, men må ikke gøre ondt eller føles ubehageligt. Det kan tage lidt tid, før du vænner dig helt til fornemmelsen, hvis du er helt ny i det, men det er det hele værd! 

Hvad er den bedste penisring?

Gummi, silikone, metal eller med vibrator. Det er blot nogle af de varianter af penisringe, der findes på markedet. Og hvilken penis ring, der er den bedste for dig, afhænger helt af dit behov.

Er du nybegynder er en helt simpel og meget fleksibel penisring i silikone et sikkert valg, da den er lettest at få af og på indtil du er helt fortrolig i at bruge en penis ring. Skal du bruge ringen sammen med en partner, er der mange, der er helt vilde med en penisring med vibrator, fordi den stimulerer partneren på en helt fantastisk måde samtidig med, at ringen får erektionen til at føles mere fyldig.

Hvor er det bedst at købe sexlegetøj?

De fleste, der køber sexlegetøj, foretrækker at købe det online i hjemmets trygge rammer. Her har du nemlig ro og fred til at læse og hvert produkt, så du kan finde det perfekte sexlegetøj til dig og måske din partner. Et af de bedste steder at købe voksenlegetøj online er hos plusshop.dk, hvor du finder et kæmpe udvalg af sexlegetøj til mænd og kvinder til super skarpe priser – og så bliver pakken sendt i 100% diskret indpakning, så ingen kan se, hvad du har købt. Så skal du købe en penis ring, er plusshop.dk en sikker vinder.