Dette indhold er sponsoreret

Efter længere tids parforhold kan sex for mange godt blive trivielt, hvor der ikke afprøves mange nye positioner og teknikker. Skal der ske noget nyt, vælger mange at ty til traditionelt sexlegetøj for at få ekstra gang i den. Sexlegetøj er dog ikke det eneste som gøre besøgende i soveværelset, på stuegulvet eller hvor i ellers gør det ekstra frækt. Vi giver her fire andre forslag til, hvad ellers i kan gøre.

Kostumer, uniformer og rollespil

For mange kan det virke grænseoverskridende pludseligt at skulle spille en rolle under akten. Som regel er det dog kun de første gange som føles sådan, hvor rollespillet for mange bliver en måde at markere de særlige hyggelige aftener sammen, hvor der er tid og overskud til at leve sig ind i rollen. Er i I tvivl om, hvorvidt rollespil og uniformer er noget for jer, er det bare at kaste jer ud i det. Om ikke andet, er det altid noget i vil kunne grine af efterfølgende.

Skærp sanserne med frugter

Glem alt om sukker, chokolade og tequila på din partners krop. Sukker og chokolade klistre og tequilaen ødelægger kroppens sanser. Skiveskåret æbler, honningmeloner, bananer og andre søde frugter er derimod er langt bedre, da den naturlige sødme skærper kroppens smags og lugtesans, og ikke på samme måde klistre sig fast til kroppen. Det er en årsag til, at visse former for frugt og grønt kaldes naturens viagra, hvilket blot er en af mange fordele ved at spise de søde frugter.   

Spejle

Det kan være grænseoverskridende, omend pirrende, at se sig selv i aktion. Spejle i loftet eller på væggen nær sengen giver dog muligheder for øjenkontakt under nogle positioner hvor der normalt ikke er øjenkontakt, ligesom at følelsen af at bliver overvåget kan pirre mange – også selvom det er dig selv der overvåger.

Rød lys giver intimitet

Undersøgelser viser, at vores trang til sex bliver større hvis vi befinder os i rum med rødt tapet eller rødt lyssætning. Den røde farve vækker intimitet og lyst i mange, og kan med fordel tages med ind i soveværelset, hvor særligt den rette hyggebelysning kan være en god måde at lade kæresten vide på, at du har lyst til ham/hende. Den røde farve virker også hvad angår erotisk påklædning. Vil du som kvinde lægge op til lidt mere end blot en hyggelig middag, kan du med fordel overveje en rød kjole, da dette er videnskabeligt bevist, øger mandens lyst til sex.

Husk på du aldrig skal tage en sexdukke med i soveværelset når kæresten er hjemme.