Det kan godt være, at det er vigtigt at forkæle manden på mandens dag, selvfølgelig er det jo det, men det er ikke det eneste vigtige. Når det gælder sex, så handler det ikke kun om dig eller kun om din partner. Det handler om jer. Sex skal altid være lige godt for begge parter, for så bliver det automatisk meget bedre sex.

Forkæl din mand som din mand forkæler dig

Mandens dag er på vej, og det betyder der skal forkæles på højeste plan. Når man skal forkæle sin mand, gælder det om at gå i tænke boks. Hvordan forkæler din mand dig? Er han god til det? Prøver han alt, hvad han kan? Kvinder er jo ofte dem, der bliver meget forkælet med blomster, chokolade og så videre. Men nu er det mandens tur, og han fortjener lige så meget som du gør.

Så du har sikkert haft mange dage som kvinde, hvor du bare er blevet møg forkælet. Nu er det omvendt. Bøf og blowjob dagen kan foregå på mange måder. Men en bøj og et blowjob er nok en af de bedste måder at starte ud på. Der er nok intet mænd kan lide bedre. Det handler nemlig ikke om at du skal finde en escort i Aarhus der kan hjælpe dig.

En god omgang sex – også for ham!

Kvinderne er blevet lidt dovne. De har lagt alt arbejdet over til mændene, når det gælder sex. Det betyder selvfølgelig ikke, at de nu hader sex. Men det er jo kun fair, hvis man deler arbejdet 50/50. Du ved sikkert godt, at der har været mange dage, hvor din mand har gjort alt arbejdet. På mandens dag, kan du få lov til at gøre lidt mere, så det bliver ekstra specielt for ham. I kan også prøve noget helt nyt, og prøve noget sexlegetøj af. Nemlig sexlegetøj til par.

Men nu skal du huske, bare fordi du laver det meste af arbejdet på denne ene dag, hvor du skal forkæle din mand, betyder det ikke, at det skal stoppe igen. Husk på, at sex skal være lige godt for begge parter. Det gør nemlig at I nyder det lige meget, og der er intet mere sexet end sin partner, der nyder sex. Så prøv at have mere 50/50 sex, eller skift lidt imellem 25/75 sex. Så er det mere fair, mere rart og det vil bare generelt nok gøre jer gladere og give jer et bedre forhold.