Selvom at den velkendte B&B-dag(Bøf og Blowjob-dag) for mange er en sjov, som de ikke tager særlig højtideligt, så kan mærkedagen faktisk bruge til noget godt. Det er intimiteten der er i højsædet på denne dag, og det behøver ikke blot gælde for manden. Hvorfor ikke kombinere mandens dag med kvindens?

Her får du en guide til hvordan I som par kan gøre B&B-dagen til en god oplevelse for både mand og kvinde.

Køb gaver til hinanden

I hverdagen kan det ofte være svært at finde tid til intimitet og kærestetid, og dagene bliver hurtigt overfyldte med arbejde, husholdning og børn. Derfor kan det være en god idé at vælge én specifik dag eller flere dage, hvor ens højeste prioritet er parforholdet og den seksuelle dynamik imellem hinanden.

Ligesom med så mange andre mærkedage såsom Valentins Dag, Fars Dag eller Mors Dag, så kan det til B&B-dagen eller kærestedagen være en god idé med personlige gaver. Disse gaver kan for eksempel være af en fræk karakter, som man danner de bedste rammer for en romantisk og intim dag i hinandens selskab.

Skal man som mand på udkig efter en gave, så kan man med fordel lade sig inspirere af sexlegetøj til kvinder på Lovebuddy. Her kan man finde en unik og personlig gave til kvinden i sit liv, som hun uden tvivl vil finde flatterende og pirrende. Her skal man huske at starte blødt ud, hvis hverken kvinden er du selv har tidligere erfaring med sexlegetøj.

Skal man som kvinde ud og købe en spændende gave til ens udkårne, så kan man eventuelt overveje sexet lingeri til en selv eller legetøj som begge parter kan få glæde af under den seksuelle akt.

Undgå distraktioner og forstyrrelser

Skal I skabe den bedste dag sammen, hvor jeres kærlighed og seksualitet er i fokus, så er det vigtigt at i lukker al støj og larm udefra ude. Det vil sige at I bør undgå at bruge jeres telefoner på en uhensigtsmæssig måde, at tjekke arbejdsmails eller at have ansvaret for børnene. Har I børn kan I passende få dem passet i nogle timer den dag, hvis der ingen børn er, så kan det være en god idé at tage væk fra de vante omgivelser.

Har man mulighed for at rejse væk på et spaophold, storbyferie eller en tur i sommerhus, så handler det blot om at få pakket tasken med den bedste vibrator, de frækkeste trusser og den dyreste vin og komme afsted.

Rejser man væk så er risikoen for forstyrrelser udefra mindre, og man kan bekymringsfrit tage sig tid til hinanden.

Sammensæt en sjov dag med plads til grin

Den vigtigste ting at huske på til denne dag er at I tilbringer dagen sammen og har det sjovt og hyggeligt. Er i stressede eller er stemningen dårlig, så vil det ofte være svært at finde den seksuelle drivkraft frem. De færreste drømmer om oralsex eller vibratorer, hvis de sure eller triste, så det handler om at gøre dagen god for begge parter.

Planlæg for eksempel en dag hvor I starter med at lave noget sammen der kan fremkalde grin og en sjov stemning. Dette kan eksempelvis være en rotur, en tur på hesteryg eller en tur i klatrehallen. Disse er alle ting som kan tage jer ud af jeres vante rammer og dermed give anledning til underholdning og grin.

I visse tilfælde kan det også bare være en cykeltur eller en køretur der skal til. Hvad I vælger er op til jer som individer, men husk blot at lytte til hinanden og give plads til begge parter ønsker og behov.