Så er det snart tid til den årlige Bøf og Blowjob-dag, der løber af stablen d. 14. marts, som er præcis én måned efter den velkendte Valentines Day. Dagen kom i kølvandet på denne dag, der er blevet kendetegnet som kvindernes forkælelsesdag, og derfor ville mændene også have lov til at få en dag for dem. Derfor er Bøf og Blowjob-dag gået fra at være en god vittighed til faktisk at eksistere rundt omkring i verden, og især i USA bliver dagen taget meget seriøst.

Dagen består selvfølgelig primært af to ting; en god bøf og et godt blowjob. Men som kvinde kan det somme tider være svært at fornemme, om det faktisk er godt, når du giver et blowjob til din kæreste, eller hvordan du kan gøre det hele lidt mere spændende. For det kan give pote at undersøge, hvordan du giver det bedste blowjob, du nogensinde har givet til din kæreste. Det kan nemlig sætte skub i parforholdet og intimiteten, og det er aldrig noget dårligt for et forhold.

Forspillet er vigtigt

Det er ikke kun et blowjob, der afgør, om det er godt eller skidt. Faktisk har forspillet langt mere at sige, og her taler vi ikke kun om minutterne op til. Sørg for, at du tager et pænt outfit på, og gør noget ud af dig selv på denne dag. Måske du skal tage hans yndlingsbluse på og den røde læbestift, som han synes klæder dig lidt ekstra godt. Og så er det vigtigt, at du hele tiden er i fysisk kontakt med ham. Hold ham i hånden, gå tæt på ham, og kys ham i nakken i løbet af aftenen for at sætte tankerne i gang hos ham. Og så er det vigtigt, at I nyder hinandens selskab og mærker nærværet. Derfor skal du sørge for, at telefonerne kommer langt væk fra bordet, så I udelukkende skal koncentrere jer om at nyde hinanden og det gode selskab.

Senere på aftenen kan du begynde at lægge op til, at der skal ske noget. Læg dig tæt ind til ham, og brug øjnene til at flirte med ham. På den måde fanger du hans opmærksomhed, og hvis du samtidig holder lidt igen, så kan det blive særdeles pirrende for ham.

Brug sexlegetøj

Mange kvinder har sexlegetøj i hjemmet, og nogle bruger det også sammen med deres partner for at udforske det store univers, når det kommer til sex med ens partner. Men det er ikke så mange mænd, der udtaler, at de gør brug af sexlegetøj, og måske de færreste ved, hvad de har af muligheder. Men skal du forkæle din kæreste lidt ekstra, så er der faktisk god mulighed for at gøre brug af sexlegetøj, hvis du vil give ham et blowjob, som han vil huske længe. Der findes nemlig en penisring, som er med til at holde blodet i penis i længere tid, og derved vil din kæreste få en mere fyldig og hård erektion. Den sættes ned omkring penisroden, hvor den strammer op om penis, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at den passer i størrelsen.

Der findes også penisringe med indbygget vibrator, der kan være til glæde for dig, hvis I vælger at have sex efterfølgende. Men lige meget hvad, så vil det have en positiv effekt på din kæreste under et blowjob, da det vil stimulere penis, og så kan tanken om, at du har gjort noget ekstra ud af det også være med til, at han tænder endnu mere på det. Og så er det bare vigtigt, at du gør det, som du ved, han elsker. Lad være med at prøve for meget nyt på samme tid, men hold dig til sexlegetøj og din egen måde at gøre det på.

Nu er det heller ikke sådan at man skal lege massage escort pige, men at man skal tage det stille og roligt hele vejen igennem.